Tertúlia: Dia Internacional de les Dones, "Corregim la desigualtat al món del treball i el coneixement".

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Dimarts, 14 Març 2017

Tertúlia: Dia Internacional de les Dones, A la ''Tertúlia'' d'Antena Caro hem parlat de la commemoració del 8 de març, el Dia Internacional de les Dones. Fes clic per veure el vídeo.

Als estudis de la ràdio ens acompanyen (d'esquerra a dreta) Maribel Belmonte, regidora de Qualitat de Vida de l'Ajuntament de Roquetes, Carme Valls, Coordinadora Territorial de l'Institut Català de les Dones (ICD) a les Terres de l'Ebre i Cristina Grau, Coordinadora del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Baix Ebre.

Aquest any 2017, la Comissió de la Condició Jurídica i Social de les Dones de Nacions Unides ha convingut com a tema de treball prioritari "L'apoderament econòmic de les dones en un entorn, el mercat de treball, sotmès a constants canvis".

En aquest marc, l'Institut Català de les Dones posa en marxa la campanya #corregimladesigualtat que posa de manifest que corregir la desigualtat és responsabilitat de tothom. Volem que Catalunya estigui al capdavant en la lluita per la igualtat efectiva de dones i homes en la vida familiar, política, social, comunitària, econòmica i cultural.