Roquetes commemora el Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones 2017.

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Divendres, 24 Novembre 2017

Maribel Belmonte 25N17

Entrevistem a Maribel Belmonte Rodríguez, regidora de Qualitat de Vida de l'Ajuntament de Roquetes, per parlar de la commemoració del 25 N, Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones.
La regidora ens explica les activitats que s'han preparat a Roquetes al voltant del 25 N, que aquest any té com a lema 'Per una Catalunya lliure de violències sexuals, #JOTAMBE'. Del 22 al 30 de novembre s'hi han instal·lat uns estands informatius contra la violència masclista al Mercat Municipal, CAP Roquetes, Dispensari mèdic de la Raval de Cristo, Biblioteca, Ajuntament, IES Roquetes i a les escoles Mestre Marcel.lí Domingo i de la Raval de Cristo.
També s'han editat uns cartells amb un codi QR per descarregar-se el cartell de la campanya de l'Institut Català de les Dones, perquè la ciutadania es faci una fotografia amb el cartell i la comparteixi per les xarxes socials amb l'etiqueta #jotambe.
El dia 22 a la Biblioteca de Roquetes es va llegir als més petits el conte ''El Príncep i la Cavallera'' i el divendres 24, la regidora de Qualitat de Vida de l'Ajuntament de Roquetes, Maribel Belmonte, llegirà a les 13 h a l'emissora municipal, Antena Caro, el manifest del 25 N d'aquest 2017, que també serà llegit en el Ple de l'Ajuntament que es celebrarà a les 19 h el dimarts 28 de novembre. Finalment la regidora ens llegeix el manifest del Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones 2017. Fes clic per veure el vídeo.