Ple Extraordinari de l'Ajuntament de Roquetes celebrat el 28 de desembre de 2017.

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Dimecres, 03 Gener 2018

ple extraordinari 28 12 17

El dijous 28 de desembre de 2017 es va celebrar a la Sala de Sessions de l'Ajuntament de Roquetes un Ple Extraordinari on es va aprovar el pressupost general per a l’exercici 2018 amb un import de 6.395.041,36 €. 

Fes clic per veure el vídeo.

Declaracions del Ple: Regidora d’ERC Tere Moreso, responsable de l’Àrea d’Hisenda. Portaveu del PDeCAT, Josep Codorniu. Portaveu del PSC, Pere Romagosa. Portaveu del PP, Joaquim Llopis. Portaveu d’EiPR, Josep Bertomeu.

A l'ordre del dia es van portar a aprovació els següents punts:

1. Obres Públiques i Serveis.
1.1. Aprovar, si procedeix, adhesió a la tercera pròrroga del contracte derivat de l’Acord marc de subministrament de gas natural amb destinació a les entitats locals de Catalunya. APROVAT PER UNANIMITAT.

1.2. Aprovar, si procedeix, adhesió a la pròrroga del contracte derivat de l’Acord marc de subministrament d’energia elèctrica amb destinació a les entitats locals de Catalunya. APROVAT PER UNANIMITAT.

2. Cultura.
2.1. Aprovar, si procedeix, conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Baix Ebre i l’Ajuntament de Roquetes, en matèria de Serveis socials, polítiques de joventut i altres programes relatius al benestar social i polítiques d’igualtat: Plans Locals de Joventut. APROVAT PER UNANIMITAT.

3. Hisenda.
3.1. Aprovar, si procedeix, Pressupost general per a l’exercici 2018, amb un import de 6.395.041,36 €.
APROVAT PER MAJORIA. Vots a favor: ERC, PDeCAT - Vots d’abstenció: PxC, EiPR, PP, PSC.