Fem un balanç de legislatura amb Paco Cabanes, Regidor d'Obres Públiques, Serveis i Béns.

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Dilluns, 18 Febrer 2019

Paco Cabanes

Paco Cabanes, regidor d'Obres Públiques, Serveis i Béns de l'Ajuntament de Roquetes, ens comenta els darrers camins que s'han arranjat així com la instal·lació de la gespa artificial a l'antic camp de futbol de terra. Fes clic per veure el vídeo i les fotos. Amb la companyia de Paco Cabanes, regidor d'Obres Públiques, Serveis i Béns de l'Ajuntament de Roquetes, vam realitzar un recorregut per conèixer les darreres actuacions que s'han portat a terme en diferents camins del terme municipal.
Concretament s'han reparat 800 metres del camí de Mitantplana, s'ha formigonat en una primera fase el tram final de Bandejats per evitar que les pluges dipositessin àrids dins del canal i s'ha donat resposta a una llarga demanda dels veïns del camí del Racó d'Omedo pavimentant el tram inicial per millorar l'accés i comunicació als habitatges. També s'ha pavimentat el segon tram de 1.400 metres del camí de Pandorga i netejat els seus marges.
Actualment hi ha una persona dels Serveis Municipals dedicada exclusivament a fer una actuació global a tots els camins per netejar els seus vorals.
Una altra actuació important que s'ha dut a terme és la substitució i col·locació de noves senyalitzacions amb el nom de camins del terme municipal. Finalment s'ha formigonat una rampa del camí de la Cova de l'Esquirol que cada cop que hi havia fortes pluges quedava malmès i obligava als veïns a realitzar una gran volta. Amb aquesta actuació es garanteix el pas a les propietats per una llarga temporada.