seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Jornada Tècnica a l’Observatori de l’Ebre del projecte Life Climonics.

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Dijous, 09 Mai 2019

obs 09maig19

Aquest matí de dijous 9 de maig, l'Observatori de l'Ebre ha acollit una Jornada tècnica de comunicació i debat dels resultats de les Meses dels 2 territoris (Reserva de la Biosfera del Montseny, Reserva de la Biosfera Terres de l'Ebre i Comarca de l'Alt Penedès), organitzada pel COPATE. Fes clic per veure el vídeo i les fotos.
La jornada tècnica i de debat es realitza en el marc del Projecte Life Clinomics en el qual la Reserva de la Biosfera Terres de l'Ebre hi forma part, juntament amb els territoris de la RB del Montseny i la comarca de l'Alt Penedès. El projecte Life Clinomics té per objectiu identificar les oportunitats i reptes de l'economia local i la societat per adaptar-se al canvi climàtic.
Aquesta trobada ha estat la darrera trobada conjunta dels tres territoris, i ha tingut per objectiu valorar les sinergies entre l'activitat de les tres Meses Territorials d'Adaptació al Canvi Climàtic (MeTACC's) i els diferents Plans d'Acció. També, s'han identificat les dificultats que s'han trobat al llarg del projecte, i s'ha fet un primer balanç sobre el possible impacte real del projecte, dels plans i de les accions finals i debatre sobre la seva continuïtat.
Ens donen més dades de la jornada Francesc Gas, president del COPATE; Enric Adell, vicepresident del COPATE i responsable Reserva Biosfera Terres de l'Ebre i David Altadill, director de l'Observatori de l'Ebre.