seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Borsa de Treball

L'Ajuntament de Roquetes té, com un dels seus serveis al ciutadà, l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local. Dins d'aquesta agència, existeixen dos tipus d'usuaris: les persones aturades i les empreses.

 • Les persones aturades tenen la possibilitat d'enviar el seu currículum per a incloure'l en la base de dades des de on s'extrauen els candidats quan les empreses realitzen una oferta.
 • Les empreses tenen l'oportunitat d'utilitzar aquest servei públic municipal per a exposar-hi les seus ofertes de treball.

Roquetes-treball té com a objectiu incidir en el mercat de treball de Roquetes i el seu entorn com una eina que millori els serveis que l'Ajuntament de Roquetes ofereix tant a persones que cerquen feina, com a empreses que cerquen treballadors. Al mateix temps també obre la possibilitat de compartir l'eina de gestió amb borses de treball de diferents entitats i agents socioeconòmics que treballen amb el mateix objectiu.

La principal característica de Roquetes-treball és la possibilitat d'oferir un servei d'intermediació oferta-demanda, fet que diferència aquest de la resta de borses de treball en línia existents a Internet.

El funcionament de la BORSA DE TREBALL és el següent:

 1. Atendre a qualsevol persona que busca feina. Se l'ajuda a elaborar el seu propi currículum.
 2. En funció d'aquest, s'orienta a la persona sobre els llocs on es pot dirigir per trobar feina.
 3. Se li facilita també el telèfon i l'adreça de tots els Serveis de Promoció Econòmica dels pobles veïns amb l'objectiu de obrir el màxim número de portes als usuaris.
 4. Seguiment de tots els usuaris i intermediació entre les ofertes i les demandes que els empresaris adrecen al nostre servei.

Ja per acabar, només dir-vos que si esteu a l'atur, si voleu canviar de feina, si sou emprenedors i voleu muntar un negoci o bé ampliar-lo, veniu-nos a veure. Us atendrem, us escoltarem i procurarem orientar-vos i informar-vos el millor possible, sempre amb l'objectiu de fomentar el desenvolupament econòmic del nostre poble.

COM CONTACTAR AMB NOSALTRES

 • Presencialment a les nostres oficines
 • Per telèfon: Tel. 977501511
 • Per fax: 977500524
 • Per correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 • Mitjançant la web de l’Ajuntament: www.roquetes.cat apartat “treball”
 • Per correu postal: Ajuntament de Roquetes – Borsa de Treball, Av. Diputació s/n, 43520 Roquetes

Si voleu descarregar l'arxiu pdf model de CV, feu click en aquest enllaç.