seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Exportar ICS

2n Aniversari La Segona Volta

Esdeveniment

Títol:
2n Aniversari La Segona Volta
Quan:
Dissabte, 21 Novembre 2015, 10:00 h - 20:00 h
Categoria:
General

Descripció

Dissabte 21 de novembre a La Segona Volta farà dos anys!Cartell 21-11-15 web

En aquests dos anys s’han recuperat més de 40.000 kg de material, organitzat desenes de mercats, tallers i altres activitats i creat 4 llocs de treball a temps (molt) parcial.

Esteu tots convidats a celebrar aquest segon aniversari i participar en les activitats que organitzarem aquell dia.

Es farà un taller de MoblArt on es podrà aprendre a ‘costumitzar’ un moble. Aquest taller, organitzat pel COPATE,  arrancarà a les 10.00 h a la deixalleria de Roquetes, on es visitaran les instal·lacions i s’explicarà la col·laboració entre la deixalleria i La Segona Volta. A continuació i fins a les 14 h, amb l’ajuda d’Art Balart es costumitzaran dos mobles a la nau de La Segona Volta.

El taller és gratuït però amb places limitades (màx. 25 persones) i es pot fer la inscripció prèvia al COPATE (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) o a La Segona Volta (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Els nens i les nenes a partir de 7 anys podran participar en el taller creatiu 100% en anglès EcoArtist, amb el tema ‘Birthday’, que es farà al Racó del Cafè de 10.30 a 14.00h.

Serà un taller obert, sense inscripció prèvia, on els xiquets podran entrar i sortir quan volen.

A les 14.00 h farem un dinar popular. Es podrà triar entre fideuada de peix o paella vegetal i tindrà un cost de 2 € per persona, begudes no incloses.

Cal apuntar-se amb antelació (tel. 877056585) i portar plat, got o coberts propis.

A les 18.00 h es podrà veure la primera desfilada amb moda de segona mà de La Segona Volta, amb models reals, és a dir de carn i ossos, no només ossos!

Finalment, a les 19.00 h, es podrà participar en un bingo ‘a la’ Segona Volta, un joc ben divertit amb premis xulos.

Durant tot el dia el joc de pesca i la sala amb jocs antics d’ordinador estaran oberts al públic, igual que la botiga i el racó del cafè.

I si teniu ganes de comprar alguna cosa aquell dia, a la botiga tindrem una super-oferta.