“Com començar a exportar amb èxit” (27/11/14) - Seminaris en Xarxa

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Cursos i jornades Publicat el Dilluns, 10 Novembre 2014

2044470902_f0fbe9dc74_z

El dia 27 de novembre  tindrà lloc la segona conferència de la nova edició del cicle “Seminaris en xarxa”.

Adam Papaseit, cap d’Iniciació a l’Exportació d’ACCIÓ, explicarà els factors clau per iniciar-se a l’exportació, així com les eines a l’abast que poden ajudar en aquest procés.

 

 El cicle “Seminaris en xarxa” és una experiència pilot organitzada per la UOC amb la col·laboració del Consell Comarcal del Montsià, l’Ajuntament de Roquetes, el Consell Comarcal de la Terra Alta i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. Mitjançant l’aprofitament de la tecnologia que actualment tenim a l’abast es connecten en xarxa Roquetes, la Galera, Móra d’Ebre i Gandesa per tal de sumar esforços i optimitzar molt millor els recursos disponibles, fent que aquests seminaris es puguin seguir indistintament des de qualsevol de les seus, tot possibilitant la participació activa via internet.

Aquesta xerrada tindrà lloc el dia 27 de novembre a les 19.00 h a la Biblioteca de Roquetes Mercè Lleixà (Urb. Torre d’en Gil, s/n), si bé també la podreu seguir per videoconferència des del Viver d’Empreses del Montsià a la Galera (Camí del Terrer, s/n), des del Consell Comarcal de la Terra Alta a Gandesa (c. Bassa d’en Gaire, 1) i des del Telecentre de la Ribera d’Ebre de Móra d’Ebre (c. Sant Valentí).

L’assistència és lliure i gratuïta, però heu d’emplenar aquest formulari.

 

Més informació: http://territori.blogs.uoc.edu/2014/11/exportar_exit_xarxa/

Organitzen:

marcauocblaupaper
consell comarcal_montsia
logo_CCRE_vertical_trans Capturaoficinajovefb

Col•laboren:

logos_empren ADEDE
ACCIo vertical color logo_augute