Dijous, 04 de maig del 2017
De 09.45 h a 11.15 h
Al primer Esmorzar d’Innovació a Terres de l’Ebre coneixerem el cas d’èxit de Unió Corporació Alimentària, una cooperativa de segon grau dedicada a la fruita seca, vi i oli ubicada a Reus.
Des de fa quasi 10 anys, aquesta cooperativa aposta per la innovació com una eina més per créixer i donar una major sortida al mercat dels seus productes. Actualment, els seus esforços es centren en la valorització dels seus subproductes, especialment la pell i closques de l’avellana i l’ametlla.
Joan A. Ruiz, responsable d’R+D+i de l’empresa, explicarà com és possible innovar en el sector agroalimentari sense necessitat de disposar d’una gran quantitat de recursos i amb un paper important de la col·laboració amb altres entitats. Al final de la sessió hi haurà un cafè-networking amb tots els assistents per compartir les vostres experiències en innovació.
Sensibilitzar sobre la importància de la innovació i els nous mètodes de comunicació a les empreses.
Un empresari, un director, un responsable de màrqueting o un gestor de projectes d'R+D+i.