seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Sr. Jordi Baucells Lluís

Categoria principal o arrel: Ple Categoria: Corporació municipal 2015-2019 Publicat el Diumenge, 26 Octubre 2014

 

Jordi Baucells

Sr. Jordi Baucells Lluís, regidor

Grup municipal: ERC-AM

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Grau en Multimèdia i Comunicació.
Cap de la Direcció d'Informació de la Gerència Territorial de l'ICS a les TT.EE

ÀREA:
Àrea de la Societat del coneixement, Participació Ciutadana i Comunicació.

 

Vaig nàixer a Tortosa el 14 d'agost de 1967 i estic casat. Roquetenc des de sempre, vaig estudiar EGB al col·legi Marcel·lí Domingo i després Formació Professional a Tortosa. Posteriorment vaig fer els estudis universitaris a la UOC i vaig obtenir el Grau en Multimèdia i Comunicació. He realitzat diversos cursos de postgrau i de formació diversa i he participat en diferents presentacions i comunicacions de projectes vinculats amb els sistemes d'informació i aplicacions en salut.

Des dels 15 anys he combinat el treball amb els estudis, treballant com administratiu en diferents empreses i, posteriorment, en dues entitats bancàries. Des de l'any 1991 treballo a l'Institut Català de la Salut en diferents tasques sempre a la Direcció de Sistemes d'Informació de la Gerència Territorial de les Terres de l'Ebre i, des de fa uns quants anys, com a responsable i cap.

Sóc regidor per Esquerra a l'Ajuntament de Roquetes des de l'any 2007 primer com a regidor d'Hisenda i posteriorment com a regidor de l'àrea de Societat del coneixement, Participació Ciutadana i Comunicació.

 

 

 

Declaració d'activitats i béns.