seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Sr. Francesc Josep Cabanes Mola

Categoria principal o arrel: Ple Categoria: Corporació municipal 2015-2019 Publicat el Dissabte, 25 Octubre 2014

 

Paco Cabanes

Sr. Frances Josep Cabanes Mola, regidora

Grup municipal: ERC-AM

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Administratiu i delineant.

Àrea d'Obres públiques, Serveis i Béns.

 

Nascut a Tortosa el 10 de març de 1960, casat i pare d'un fill. La seva formació començà al col·legi Obispo Moll amb l'E.G.B. i Formació Professional a l'Escola de Maestria.

A partir dels 14 anys va combinar el món laboral (majoritàriament la panadería i la pastelería) amb els estudis. Als 18 anys inicia el seu primer treball com a comercial per tota Espanya i part d'Europa, el qual va mantenir durant quasi 13 anys. L'any 1991 entra com a cap de delegació d'una empresa de químiques de Sant Boi de Llobregat com a coordinador de tota Catalunya. És a l'any 1994 quan se li presenta l'oportunitat d'establir-se a Roquetes per treballar al sector d'Oci i Servei assolint diverses responsabilitats. Actualment i des de 1998 és el responsable dels Multicines instal·lats al municipi de Roquetes.

Regidor, des de les últimes eleccions municipals, per Esquerra a l'Ajuntament de Roquetes, responsable d'Obres Públiques, Serveis i Béns.

 

 

 

Declaració d'activitats i béns.