seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Sr. Joan Ignasi Salvatella Roijals

Categoria principal o arrel: Ple Categoria: Corporació municipal 2015-2019 Publicat el Dijous, 23 Octubre 2014

 

Joan Salvatella

Sr. Joan Ignasi Salvatella Roijals, quart tinent d'alcalde

Grup municipal: PDeCAT

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Àrea de Turisme i Festes.


Joan Ignasi Salvatella Roijals, nascut el 17 de juny de 1980 a Tortosa, tinc dos fills i una dona encantadora. De menut, vaig estudiar l'EGB al Col·legi Sant Josep de la mateixa ciutat. Amb 15 anys marxo a Barcelona per cursar el primer grau de formació professional en Arts gràfiques a l'Institut Salesià de Sarrìà.

Al setembre de 1998 començo la meva primera feina com a ajudant de redacció al setmanari l'Occidental. Allí tinc el meu primer contacte amb una camera de televisió, al Canal 21 de Roquetes. Des de llavors i fins a l'any 2009 treballo i col·laboro en diferens mitjans de comunicació: Canal 21 Terres de l'Ebre, Canal Reus TV, ACN Agència Catalana de Notícies, Antena 3, Tele 5, Televisió de Catalunya Terres de l'Ebre i també en diferents productores del territori.

L'any 2009 juntament amb el meu pare fundo Viulebre.com, una guia online d'activitats i serveis de les Terres de l'Ebre.

L'any 2011 supero la prova d'accés a la Universitat per a majors de 25 anys i començo un grau en Comunicació a la UOC.

En els darrers anys també he fet diferents cursos: Nivell C de català pel Consorci de Normalització Lingüística de Tortosa, curs de cuidador per a persones amb discapacitat, curs de socorrisme aquàtic i de primers auxilis a Creu Roja Tortosa.

En l'actualitat treballo com a representant de lubricants per a vehicles de motor. Feina que compagino amb la de Regidor de Turisme i Festes a l'Ajuntament de Roquetes.

 

Declaració d'activitats i béns.