seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

L’empresa Sorea signa un conveni amb l’Ajuntament de Roquetes per fomentar la preservació del medi ambient col·laborant amb el "Dia de l’Arbre".

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Dimarts, 16 Mai 2017

Es planten 50 arbres, matolls i romers per crear una zona verda al voltant del pavelló municipal. Es crea un punt de trobada per a la Via Verda al costat del pavelló amb una font i banquets (fes clic per veure el vídeo).

L'Ajuntament de Roquetes i l'empresa Sorea, prestadora del servei municipal d'abastament d'aigua potable del municipi, han signat un conveni de col·laboració, en el que Sorea aporta la quantitat de 500 € per a col·laborar amb la plantada d'arbres del Dia de l'Arbre que va tenir lloc el dia 7 de maig a la zona del pavelló municipal de Roquetes. El Gerent Territorial de les Terres de l'Ebre de l'empresa Sorea, Joaquim Vicens, destacava que l'objectiu d'aquesta col·laboració és fomentar accions per preservar el medi ambient. En l'acte de signatura també va ser present la tècnica de Joventut de l'Ajuntament de Roquetes, Tere Marches, agraint a l'empresa Sorea la seva col·laboració en el Dia de l'Arbre, que precisament van recuperar l'any passat el grup de joves de Roquetes. Per la seva part l'alcalde de Roquetes, Paco Gas, ha explicat que aquest any s'han plantat arbres, ja una mica grans, per crear una zona verda al voltant de la zona del pavelló municipal.

En ser arbres més grans de l'habitual, els clots ja es van deixar preparats perquè, els participants a la festa només haguessin de plantar, regar i finalment penjar a l'arbre una etiqueta amb el nom de les persones que l'han plantat. En total es van plantar una cinquantena d'arbres entre lledoners i jacarandes, els assistents també van plantar una zona de matolls al parterre d'accés a l'entrada del pavelló i diversos romers al voltant d'una zona on s'ha instal·lat una nova font i diferents bancs, per crear un punt de trobada al costat de la Via Verda. Paco Gas, ha explicat que la instal·lació d'aquest nou equipament, forma part de la primera fase d'un projecte que vol millorar tot el tram urbà de la Via Verda fins a la sortida del nucli urbà de Roquetes i que continuarà amb una segona fase de condicionament de la Via Verda fins al final del terme municipal.

Aquest any més de cent persones van participar en el Dia de l'Arbre de Roquetes que va acabar amb un refrigeri per a tots els assistents.