seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Acte d'apadrinament a l'Ajuntament de Roquetes del primer nadó de l'any 2018 de les Terres de l'Ebre, la Roquetera Sara Bosque Piñol

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Dimecres, 17 Gener 2018

S 2018

El dimarts dia 16 de gener a les 13.30 h. al Saló de plens de l'Ajuntament de Roquetes es va celebrar l'acte d'apadrinament de la primera ebrenca de l'any. L'alcalde de Roquetes, Paco Gas, va apadrinar al primer nadó ebrenc de l'any, la roquetenca Sara Bosque Piñol. Durant l'esdeveniment es va fer l'entrega a la família d'un lot d'obsequis dels espònsors de l'acte, que organitza el Grup Ebre amb els seus cinc mitjans de Comunicació.
A més de l'alcalde de Roquetes, Paco Gas, també van ser presents Joan Josep Malràs, en representació de la Diputació de Tarragona, Sandra Zaragoza, presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, i Josep Lluís Villa, en representació del Grup Ebre, tots ells també van fer entrega d'una sèrie d'obsequis a la Sara, per ser el primer nadó del 2018 de les Terres de l'Ebre.
Sara Bosque va néixer a les 15 h del migdia de l'1 de gener del 2018, en un part natural a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. És la filla de Verònica Piñol i Ivan Bosque. Sara va néixer perfectament sana i amb un pes de 3,300 kg. Fes clic per veure el vídeo i les fotos.