seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Homenatge a la Centenària de Roquetes, Hortènsia Escobedo Celma - 28-01-18.

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Dimarts, 30 Gener 2018

H Escobedo

L'alcalde de Roquetes, Paco Gas, acompanyat pel segon tinent d'alcalde, Josep Codorniu, la regidora de Qualitat de Vida, Maribel Belmonte, conjuntament amb la presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, i el conseller comarcal de Serveis Socials, Carlos Serra, van visitar el passat diumenge al migdia, a la senyora Hortènsia Escobedo Celma, per fer-li un homenatge institucional en el mateix dia de la celebració del seu centenari.
L'acte es va celebrar al mateix domicili de la centenària, a Roquetes, acompanyada pels seus familiars i amics. Hortènsia va rebre de les mans de la regidora de Qualitat de Vida, Maribel Belmonte, el regal d'un ram de flors i una placa commemorativa en nom de l'Ajuntament de Roquetes. La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, també la va obsequiar amb una placa commemorativa de l'entitat comarcal. Per la seva part l'alcalde de Roquetes, Paco Gas, li va lliurar la Medalla Centenària en nom de la Generalitat de Catalunya.
La Sra. Hortènsia Escobedo Celma va nàixer a la Sénia el dia 28 de gener de 1918, concretament al Molí de la Vella, que era una fàbrica de paper d'estrassa, un indret molt conegut del municipi. Allí va viure la seva infantesa i joventut fins que a l'edat de 24 anys es va casar amb el Sr. Odon Segarra Querol, el farmacèutic de la" Farmàcia de dalt de Roquetes" i des de llavors ha residit sempre a la mateixa casa. Del seu matrimoni van nàixer 4 fills: Immaculada, Mª Isabel, Adolf i Hortènsia, i actualment compta amb 7 néts i 12 besnéts. L'any 1960 va enviudar i es va posar a treballar a la farmàcia del seu marit, activitat que l'ha ocupat gran temps en la seva vida i li ha comportat que sigui una persona molt apreciada i coneguda al Municipi de Roquetes. Fes clic per veure el vídeo.