seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Festa de l'Arbre de Roquetes 2019, 4a edició (12 maig 2019).

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Dimecres, 29 Mai 2019

festa arbre

L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Roquetes amb la col·laboració del Grup de Joves Roquetes van organitzar el diumenge 12 de maig de 2019, la 4a edició de la Festa de l'Arbre on van participar grans i petits, majoritàriament famílies amb els seus xiquets i xiquetes.
Aquest any el lloc escollit per fer la plantada ha estat la zona esportiva, on s'han plantat 200 xiprers al perímetre del nou camp de futbol de gespa artificial.
L'empresa Sorea, prestadora del servei municipal d'abastament d'aigua potable del municipi, també ha col·laborat novament amb la Festa de l'Arbre fent una aportació econòmica per ajudar a fomentar la preservació del medi ambient al municipi.
La tècnica de Joventut de l'Ajuntament de Roquetes, Tere Marches, destacava l'èxit de participació de la gent que posa de manifest la recuperació de la Festa de l'Arbre de Roquetes.
Per la seva part l'alcalde de Roquetes, Paco Gas, ressaltava l'interès divulgatiu i de conscienciació que té aquesta jornada, sobretot de cara als més petits.
La Festa de l'Arbre de Roquetes que va acabar amb un refrigeri per a tots els assistents. Fes clic per veure les fotos i el vídeo.