seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

La Penya Barcelonista Mont-Caro Roquetes celebra el seu 25è aniversari amb l'assistència del vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner, i l'organització de la 25a Trobada de Penyes Barcelonistes de les TE.

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Dijous, 13 Juny 2019

25 anys peny Barça

El dissabte 8 de juny de 2019 la Penya Barcelonista Mont-Caro Roquetes va organitzar diferents actes per celebrar el seu 25è aniversari, entre ells la 25a Trobada de Penyes Barcelonistes de les Terres de l'Ebre.
A la sala de plens de l'Ajuntament de Roquetes es va fer un col·loqui amb l'assistència dels exjugadors del FC Barcelona Pere Valentí Mora, José Joaquín Albaladejo i Félix Palomares, tots tres integrants de la plantilla que va guanyar la primera Recopa del Barça l'any 1979, recordant anècdotes d'aquesta final de Basilea que van viure fa 40 anys i també van respondre a les preguntes dels aficionats.
A continuació es va fer una cercavila amb els assistents de les penyes a la trobada, autoritats, Pubilles, representants del FC Barcelona, socis i simpatitzants, recorrent els carrers principals de Roquetes acompanyats per la xaranga Xino-Xano, fins a arribar a l'Observatori de l'Ebre, on es va fer una visita guiada per les instal·lacions de l'entitat científica. Els actes institucionals van comptar amb la presència del vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner, que va ser rebut a l'Ajuntament de Roquetes per l'alcalde en funcions, Paco Gas, en una recepció a la qual també van assistir el president de la Federació de Penyes Barcelonistes de les Terres de l'Ebre, Ramón Fibla, el president de la PB Mont-Caro Roquetes, Ramon Pardo, i socis fundadors d'aquesta penya de Roquetes entre altres persones.
Jordi Cardoner va signar en el llibre d'honor de l'Ajuntament i tot seguit va obsequiar a l'Ajuntament de Roquetes amb una talla amb els perfils del Camp Nou i monuments destacats de Barcelona com la Sagrada Família i la Torre Agbar. Per la seva part Cardoner va rebre una talla de l'Observatori de l'Ebre en agraïment per la seva visita.
Seguidament tota la comitiva es va dirigir al Pavelló Municipal de Roquetes, on es van fer diferents parlaments, el lliurament dels corbatins de record de la trobada a les 39 penyes assistents i el dinar del 25è aniversari amb la participació de més de 200 persones. Fes clic per veure el vídeo i les fotos.