seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Comunicació

Subcategories

 • Comunicació

  Jordi BaucellsL'equip de Govern d'Ajuntament tenim clar que la comunicació ha de ser l'eina bàsica entre el treball de l'equip de govern i la ciutadania. Per això hem de treballar per disposar d'uns mitjans de comunicació que garanteixin la pluralitat, la participació ciutadana, la màxima transparència i la independència d'interessos partidistes o econòmics.

  És per això que en la primera etapa del nostre mandat (2007-­2011) varem crear l'organisme autònom Roquetes Comunicació, que integraven com a eines Antena Caro, la revista Roquetes i la web municipal amb l'objectiu d'assegurar el dret a la informació lliure i independent dels mitjans de comunicació, dotar de major transparència als mitjans i fer-ne la màxima difusió possible. La feina feta va servir per modernitzar l'estructura de la comunicació local incorporant tots els elements multimèdia, les noves tecnologies i les xarxes socials conscients que l'activitat associativa i cultural del municipi necessitava fer-ne la màxima difusió possible. En aquest sentit, a més de l'activitat habitual de la ràdio municipal, es van incorporar la cobertura per mig d'àudio i vídeo i la publicació a les xarxes socials que ens permetia fer la màxima difusió de tota l'activitat cultural, esportiva i política de Roquetes.

  Un cop consolidada l'estructura de Roquetes Comunicació, i ja durant la segona legislatura (2011-2015), vam continuar la tasca d'informació a la ciutadania un pas més enllà per mig del recull de Roquetes Comunicació. Aquest recull en format paper, que trimestralment s'envia als habitatges de la ciutat, ofereix a la ciutadania tots els recursos multimèdia disponibles de les diferents informacions del municipi i permet que tots els ciutadans i ciutadanes, independentment del seu ús en les noves tecnologies, puguin accedir a la informació de l'activitat del municipi.

  A més, vam dotar de més informació a la web municipal per tal d'oferir la màxima informació de qualitat, independent i transparent. Fruit de la feina feta vam ser distingits com un dels tres únics municipis de les Terres de l'Ebre amb una menció del segell Infoparticipa, atorgat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona, que valora les bones pràctiques, la qualitat i la transparència de la comunicació pública local.

  Durant la present legislatura ens plantegem el repte de continuar oferint la mateixa qualitat dels serveis actuals i, si s'escau, millorar-los. Hem arribat durant aquests darrers 8 anys a una cobertura d'informació i la distribució de la mateixa molt elevats però ens caldrà mantenir el mateix nivell de qualitat que fins ara i incorporar, si es pot, qualsevol altre element que millore la informació a la ciutadania.

  Salutacions,

  Jordi Baucells Lluís
  Regidor de l'Àrea de Societat del Coneixement,
  Participació Ciutadana i Comunicació

   

 • Notícies sobre Comunicació
 • Roquetes Comunicació, organisme autònom local

  Roquetes comunicacióEl Ple de l'Ajuntament de Roquetes, en la sessió extraordinària, realitzada el dia 21 de juny de 2011, va designar els membres de l'organisme autònom local Roquetes Comunicació, els quals es detallen a continuació:

   

  PRESIDENT:

  Il.lm. Sr. Francesc A. Gas Ferré


  VOCALS REGIDORS: 1 per cada grup municipal

  Sr. Jordi Baucells Lluís, ERC
  Sr. Josep Codorniu Suñer, CiU
  Sra. Ma. Immaculada Casado Borrull, PSC
  Sr. Jesús Fernàndez Adell, PxC
  Sr. Joaquim Llopis Colomina, PP