Enquesta: Competències per accedir i transformar el mercat laboral

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Notícies de dinamització econòmica Publicat el Dimarts, 18 Febrer 2014

Amb el compromís d’aportar de manera continuada coneixement útil sobre el mercat laboral, des de l’Àrea de Serveis a l’Empresa del SOC estem col·laborant en un estudi sobre el desenvolupament de competències per a l'accés i la transformació del mercat laboral. Aquesta iniciativa, liderada pel Departament de Pedagogia Aplicada de la UAB juntament amb l'IFIHP, DEP Institut i Educaweb, és un dels 25 projectes seleccionats dins al convocatòria del Programa RecerCaixa 2012, en l'apartat de projectes sobre ocupació.
En el marc d'aquesta recerca, des de l’Àrea de Serveis a l’Empresa del SOC us demanen la vostra col·laboració com a empresa contestant una sèrie de preguntes sobre aquesta temàtica com a responsable de l'empresa/RRHH.
Per accedir al qüestionari, només cal que cliqueu en aquest enllaç:  http://enquestes.dep.net/index.php?sid=34934&lang=ca.
Al web http://pagines.uab.cat/recercaixajoves/ trobareu més informació sobre la recerca. En aquest sentit, si al final del qüestionari els hi doneu el consentiment, incorporarem el nom de la vostra organització com a empresa col·laboradora a l'informe final de la recerca i, un cop editada, us farem arribar un exemplar de les dues Guies per a l'ocupabilitat resultants.  

L'enquesta és anònima, tota la informació que es faciliti serà tractada exclusivament de forma agregada i amb finalitats estadístiques.