seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Programa Fem Ocupació per a joves

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Notícies de dinamització econòmica Publicat el Dilluns, 26 Octubre 2015

Accions per a joves d’entre 18 i 30 anys.  

Fem Ocupació per a Joves.  

Fem Ocupació per a Joves és un programa que, mitjançant la contractació paral•lela a la formació, combina accions d’adquisició d’experiència professional en empreses amb d’altres de formació, orientació, tutorització i seguiment individualitzat. Es pretén estimular la contractació de persones joves que adquiriran una formació a mida de les necessitats de l’empresa on treballin.

El principal objectiu del programa “Fem Ocupació per a Joves” és millorar la qualificació professional dels joves a través de l’adquisició d’experiència laboral i més formació especialitzada, mitjançant la combinació d’un conjunt d’actuacions integrades que fomentin la inserció laboral en empreses.

El projecte es desenvoluparà de desembre de 2013 a març de 2015. 

Participar en el Fem Ocupació per a Joves és col•laborar en un projecte de formació i d’ajut a la ocupació en el que hi surten totes les parts beneficiades. Per una banda l’Ajuntament ofereix un servei a l’empresa de suport a la detecció de llocs de treball i perfils professionals que requereixen una formació adaptada a Certificat de Professionalitat o formació específica. A la vegada, ajudem a la orientació, tutorització, disseny i seguiment de la formació i acompanyament en la contractació. Els joves adquireixen experiència laboral al mateix temps que es formen i obtenen una qualificació professional que els servirà per a facilitar la seva inserció laboral, en l’empresa que el contracti o en d’altres.

D’altra banda, l’empresa disposa de joves amb una formació especialitzada en el seu sector i d’un ajut econòmic per a la seva contractació. 

Les empreses interessades en rebre més informació i els demandants d'ocupació entre 18 i 29 anys, per tal que, si s'escau, puguin beneficiar-se d'aquest programa i alhora, informar-se de les característiques i requisits de participació.  (Persona de contacte  Elvira Figueres Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. ).

Podeu descarregar els següents documents:  

 

Documents relacionats