seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

L'Ajuntament i el Consell Comarcal signen un conveni per posar en marxa un dispositiu per reduir l'índex d'atur

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Notícies de dinamització econòmica Publicat el Dimarts, 13 Juny 2017

01 cartell dispositiu

L'Ajuntament ha signat un conveni amb el Consell Comarcal per tirar endavant un dispositiu d'inserció sociolaboral. Impulsat a través del projecte Baix Ebre Avant, té com a objectiu reduir l'índex d'atur a través d'un servei d'intermediació per connectar ofertes de treball amb persones que busquen feina.

Les persones interessades a participar en aquest dispositiu s'han d'adreçar a l'Ajuntament de Roquetes i sol·licitar cita prèvia amb l'insertor/a laboral del Consell que vindrà a l'Ajuntament diferents cops al mes per impulsar el dispositiu. Aquest servei s'ha iniciat el dia 16 de juny, divendres de 9 a 14 hores.

___________________________________________________________________

Presentació del dispositiu d'inserció sociolaboral:

   - Dia:     dimecres 28/06/17
   -
Hora:   17 hores
   -
Lloc:    Saló de Plens de l'Ajuntament de Roquetes.

Esperem la vostra assistència, estem segurs que serà del vostre interès.

Vídeo dispositiu

 

El servei acompanyarà les persones en el seu camí cap a la inserció al mercat laboral i a la vegada, facilitarà a les empreses detectar les seves necessitats laborals. L'atenció a les persones aturades es farà, de manera individualitzada, des de la regidoria de Dinamització Econòmica.

«Atenem personalment a cadascuna de les persones que estan en demanda d'ocupació perquè cada persona és un perfil. Si la sanitat atén cadascú per la malaltia que té, aquí el que fem és atendre cadascú pel perfil que té i es pugui inserir a la necessitat de l'empresa, interrelacionem», explica el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Dani Andreu.

La previsió és atendre un centenar de persones a la comarca, especialment els joves menors de 25 anys, els aturats de llarga durada majors de 45 anys i els aturats amb baixes qualificacions.