seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Programa Forma i Insereix 2018-2019

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Notícies de dinamització econòmica Publicat el Dimecres, 14 Novembre 2018

Posem al vostre coneixement la publicació del Programa Forma & Insereix 2018-2019:

El Programa Forma i Insereix, mitjançant la realització d'accions formatives destinades preferentment a persones en situació d'atur, té l'objectiu de formar-les per cobrir les necessitats de contractació de les empreses.

Així, el SOC subvenciona la formació, i per la seva banda les empreses es comprometen a la contractació d'almenys el 40% de l'alumnat format.

La formació subvencionable:

- Formació del Catàleg d'especialitats formatives, destinades o no a l'obtenció de certificats de professionalitat.
- Formació a mida de l'empresa sol·licitant.
- Itineraris mixtos de diferents especialitats formatives.

Entitats beneficiàries:

Empreses, associacions empresarials, gremis i altres entitats amb establiment operatiu a Catalunya.

Persones destinatàries:

Les accions de formació s'adrecen prioritàriament a persones treballadores en situació d'atur, que siguin demandants d'ocupació no ocupats (DONO) (70%), i a persones treballadores que s'hagin incorporat en els darrers tres mesos a l'empresa i que requereixin formació específica per adaptar-se al seu lloc de treball.

Termini de presentació de les sol·licituds:

Termini per al 2019: del 19 de novembre de 2018 al 15 de novembre de 2019.

Inici de les accions:

2019: les entitats que resultin beneficiàries hauran d’iniciar almenys alguna de les accions a partir de la data de notificació de la Resolució d'atorgament de la subvenció fins al 30 de desembre de 2019.

Normativa

Resolució TSF/2464/2018, de 17 d'octubre, per la qual s'obren la convocatòria per a l'any 2018 i la convocatòria anticipada per l'any 2019 de les subvencions destinades al Programa Forma i Insereix, per a la realització d'accions formatives amb compromís de contractació per a persones desocupades (F&I 2018/2019) 

http://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/AppJava/PdfProviderServlet?documentId=832970&type=01&language=ca_ES

Ordre TSF/170/2018, de 8 d'octubre, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a la realització de programes de formació professional per a l'ocupació adreçades prioritàriament a persones treballadores desocupades, que promou el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya. 

http://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/AppJava/PdfProviderServlet?documentId=828372&type=01&language=ca_ES

Contacte

Bústia de consulta: qualificacióAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.