Premis Emprenedoria 2018 del Consell Comarcal del Baix Ebre

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Notícies de dinamització econòmica Publicat el Dilluns, 10 Desembre 2018

El Consell Comarcal del Baix Ebre va lliurar el passat dijous dia 29 de novembre de 2018 els premis Emprenedoria, Solidaritat, Projecte Jove i Fotografia de la Gent Gran, que convoca anualment amb l'objectiu de distingir i reconèixer les millors iniciatives dutes a terme a la comarca en aquests àmbits.

El jurat ha decidit atorgar un accèssit de 500 euros al Gepec-Ecologistes de Catalunya de Roquetes pel projecte anomenat Club de Naturalistes Ebrencs, una iniciativa que apropa la natura a joves de 12 a 15 anys amb sortides i activitats temàtiques de periodicitat mensual. El premi Projecte Jove compta amb el suport de la direcció general de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, ha destacat en el seu parlament "l'elevada participació que han tingut enguany les diverses convocatòries amb les que premiem aquelles persones o entitats que amb noves idees volen construir una comarca millor".

Imatge

Més informació:
http://www.baixebre.cat/actualitat/noticies/una-empresa-de-laldea-que-vendra-paquets-al-buit-de-calcots-cuinats-guanya-el-pr