Invitació a Terres de l’Ebre: Showroom de finançament i innovació per a la teva empresa

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Notícies de dinamització econòmica Publicat el Divendres, 31 Mai 2019

Estigues al dia de les darreres tendències i oportunitats per fer créixer la teva empresa. Si ets un professional inquiet, no et perdis aquestes propostes

  • Showroom de finançament alternatiu (Tortosa)

showroom tortosa

Inscripcions

Vine i surt amb finançament

Jornades i conferències

dijous, 20 de juny del 2019

De 12.00 h a 14.00 h

Gratuït

Et convidem a una trobada amb experts en finançament, amb qui tindràs la possibilitat de conèixer quin tipus de finançament s’ajusta més als teus projectes d’internacionalització, innovació i creixement, entre d’altres. També podràs obtenir una aproximació de costos reals durant la mateixa sessió.

En el showroom participaran quatre ponents. Cadascun d’ells explicarà un instrument financer en presentacions de cinc minuts:

  • Plataforma de crowdlending - ECROWD!
  • Plataforma d'invoice trading - NOVICAP
  • Préstec participatiu per competitivitat - ENISA
  • Finançament bancari públic - INSTITUT CATALÀ DE FINANCES

Al final de la sessió, podràs tenir una reunió individual amb els ponents que desitgis per fer una simulació del finançament que necessita la teva empresa (import, costos, terminis, etc.), sempre que la sol·licitis prèviament. A banda de la inscripció a l'acte, envia un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant els ponents amb qui voldries reunir-te. En rebre la teva sol·licitud ens posarem en contacte amb tu.

T'hi esperem!

Més informació

  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Tel. 977495455

Localització

Seu de l'AECE
Ciutadella, 13
43500 Tortosa

 

  • Apropa’t al teu client amb Design Thinking i Lego Serious Play (Móra d'Ebre)

Lego Mora

 

Inscripcions

Workshops i formacions

dimarts, 11 de juny del 2019

De 09.30 h a 14.00 h

Gratuït

Aprèn, a partir de metodologies innovadores, com solucionar els problemes que es presenten a la teva empresa.

Design Thinking i Lego Serious Play ® són dues metodologies diferents però amb un objectiu comú, resoldre reptes d'una manera pràctica. Combinar ambdues metodologies potencia de forma natural les fases del procés creatiu, impulsant i millorant la comunicació entre els membres de l'equip o entre usuaris i dissenyadors de la solució.

Així doncs, aquest taller completament participatiu, aplicarà la combinació de Design Thinking i Lego Serious Play ®, fomentant la reflexió d'allò que es construeix i compartint-ho amb la resta de participants.

ACCIÓ organitza aquest taller en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Més informació

  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Localització

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Plaça Sant Roc, 2
43740 Móra d´Ebre

Passa a l'acció