seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Invitació PRESENTACIÓ PROGRAMA MENTORING

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Notícies de dinamització econòmica Publicat el Dimarts, 02 Juliol 2019

La Diputació dona suport al programa de mentoring adreçat a persones emprenedores que promou la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autocupació de Catalunya (Autoocupació).

Autoocupació implementa a Catalunya el programa de  mentoring per a joves emprenedors/es en el marc de la xarxa Youth Business Spain i Youth Business International, amb presència a més de 50 països.

El programa consisteix en que empresaris i empresàries, en qualitat de mentors/es voluntaris/àries, ofereixin el seu temps per acompanyar emprenedors/es del territori en l’arrancada i consolidació dels seus projectes empresarials, en un context de comprensió i confiança mútua.

Fins a data d’avui més de 550 joves emprenedors/es i 390 mentors/es catalans s’han beneficiat del programa.

Per mes informació del programa, podeu veure el vídeo del web d’Autoocupació: http://www.autoocupacio.org/serveis/mentoring/

Amb l’objectiu d’informar-vos sobre el programa i encoratjar la vostra participació  us convidem a assistir a la reunió del dia 8 de juliol, de 10:00 a 14:00 hores, al Centre de Formació Integral de la Diputació de Tarragona, situat al Carrer Boca de la Mina 35-37 de Reus.

Cal confirmar assistència a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del dia 5 de juliol.

Esperem que aquesta informació sigui del vostre interès i us hi esperem!