seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Premi Emprenedoria 2019 (Consell Comarcal BE)

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Notícies de dinamització econòmica Publicat el Dijous, 12 Setembre 2019

Recordeu que el termini de presentació de candidatures al Premi Emprenedoria 2019 segueix obert! Aquest Premi té a objectiu reconèixer la iniciativa emprenedora i la innovació de les noves empreses ubicades a la comarca.

Més info: http://bit.ly/2Ls4YWG 

El Premi Emprenedoria té com a objectiu reconèixer la iniciativa emprenedora i la innovació de les noves empreses ubicades a la comarca del Baix Ebre per la seva contribució al desenvolupament socioeconòmic del territori i a la creació de llocs de treball. Aquest concurs és una iniciativa del Consell Comarcal del Baix Ebre i de Baix Ebre Innova SL i pretén fomentar l’esperit emprenedor i innovador, impulsar la generació d’idees que solucionin necessitats reals i potenciar les propostes que puguin convertir-se en productes o serveis reals i comercialitzables. 

Poden participar en aquesta convocatòria aquelles empreses que estiguin establertes a la comarca del Baix Ebre, o bé aquells emprenedors que tinguin prevista la constitució i l’inici de l’activitat empresarial a la comarca del Baix Ebre.

Es poden presentar projectes que hagin iniciat l’activitat a partir del 16 de novembre del 2018 fins al 15 de novembre del 2019 (acreditació d’inici d’activitat amb l’alta censal definitiva a l’Agència Tributària, model 036/037). El termini per a la presentació de les sol·licituds finalitza el 15 de novembre del 2019.

Enllaços relacionats

Documents: