seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

L’Artesania pot salvar el món

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Notícies de dinamització econòmica Publicat el Dijous, 08 Octubre 2020

Sota el lema “l’Artesania pot salvar el món”, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), impulsa la celebració de la novena edició de la Setmana d’Artesania de Catalunya, que tindrà lloc del 19 al 25 d’octubre i que, adaptant-se al nou context de crisi sanitària, aposta per fer una edició en format digital amb una programació d’activitats que es podran seguir a través del web i les xarxes socials del CCAM.

La Setmana d’Artesania presenta enguany un programa que es desenvolupa a través de 5 blocs temàtics - Artesania i Sostenibilitat; Artesania i Contemporaneïtat; Artesania i Territori; Artesania i Talent jove; i Artesania i Tecnologia. Conferències, debats, taules rodones, exposicions, o reportatges, tot amb l’objectiu de realitzar una reflexió sobre el model de societat actual, on els valors de l’artesania prenen més importància que mai, per construir una societat més justa, equilibrada i respectuosa, tant pel que fa al mode de viure, de consumir i envers el medi ambient.

A banda de totes les activitats programades, les quals podeu consultar al següent enllaç, ens agradaria que la vostra empresa o entitat participés a la Setmana d’Artesania de Catalunya. Les activitats, que poden ser de qualsevol tipus, poden tenir format presencial o digital i han de contribuir a mostrar a la societat els valors de l’Artesania esmentats més amunt.

El formulari per poder participar el trobareu clicant aquí.