Enquesta d'hàbits de compra i comerç local de Roquetes

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Notícies de dinamització econòmica Publicat el Dijous, 14 Gener 2021

L’Àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Roquetes posa en marxa el Pla de Dinamització del Comerç Local.

Amb l’objectiu d’aprofundir en el coneixement del sector comercial i dels consumidors/es, us convidem a participar a la primera de les accions per tal de generar accions positives, de millora i de canvi en el comerç del poble.

Es tracta d'una enquesta TOTALMENT ANÒNIMA, dirigida principalment a les persones que viuen a Roquetes, però també a les que hi treballen o visiten freqüentment el municipi.

Enquesta d'hàbits de compra i comerç local de Roquetes: cutt.ly/OjWf6ss

 

Aquesta mateixa setmana, comerciants de la nostra ciutat, començaran a rebre les visites de l’empresa ESTRATÈGIC per assessorar-vos i aportar idees amb l’objectiu de fer créixer el negoci en uns temps complicats per al sector.

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

 

Activitat inclosa en l'elaboració del pla de dinamització del comerç local de Roquetes, gràcies a la col·laboració de la Diputació de Tarragona per l’atorgament de la subvenció per a la realització d’accions que fomentin la reactivació ocupacional i econòmica del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès derivada de la Covid-19.