Suport emocional i psicosocial: que ningú es quedi enrere!

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Notícies de dinamització econòmica Publicat el Dijous, 04 Febrer 2021

Suport emocional i psicosocial: que ningú es quedi enrere!

La Fundació PIMEC ofereix suport psicològic gratuït a pimes i persones autònomes afectades emocionalment per la situació actual de pandèmia. 

La pandèmia i les mesures restrictives decretades pel govern per pal·liar-la han i estan derivant en escenaris incerts i difícils de gestionar. Sabem que hi ha sentiments de pèrdua, desesperació i fins i tot frustració, i que les persones afectades no saben com prendre forces i recuperar l’ànim, o com continuar per fer sobreviure l’empresa.

Per a aquesta situació extraordinària que estem vivim ens calen eines de suport i ajuda a les persones per a fer-hi front, superar-la i ser més resilients.  Per això, la Fundació PIMEC, mitjançant la Fundación Salud y Persona i en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona, t’ofereix un servei gratuït de suport psicològic i emocional, tant telefònic com presencial, gestionat directament per psicòlegs i psicòlogues, i al qual es pot accedir trucant al 93 496 45 09. Disponible els 365 dies de l’any, anònim i totalment confidencial. 

Aquesta iniciativa de la Fundació PIMEC va arrencar en període de crisi pel coronavirus, però continua per tal de promoure, prevenir i millorar la salut mental i emocional de les persones que formen el teixit empresarial de Catalunya. 

Si tens estrès, angoixa, insomni, mal de cap, irritabilitat, falta de motivació... podem ajudar-te. Truca!

Objectius de Desenvolupament Sostenible relacionats:

Per a més informació:  

Fundació PIMEC  

934964500   

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.