Programa Consolida't per fer front a la Covid-19

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Notícies de dinamització econòmica Publicat el Dimarts, 02 Març 2021

Us fem arribar aquesta informació per si és del vostre interès.

 

El col·legi d'Economistes de Catalunya com cada any torna a engegar el Programa Consolida’t.

 

Al següent link trobareu tota la informació sobre el mateix: https://mailchi.mp/coleconomistes/consolidat_autonoms-1431668?e=320f34796b

 

Programa CONSOLIDA'T
Programa per a la consolidació i el creixement dels autònoms

Quin és l'objectiu?
El Programa CONSOLIDA'T facilita l’acompanyament i el suport necessari per gestionar i orientar l'activitat professional dels autònoms en el moment actual. La participació en el Programa és gratuïta i té per objectiu l’assessorament personalitzat i la formació per a la millora de la gestió empresarial. 

Què t'ofereix?

  • Reunions individuals obligatòries (online/presencial): de 5 a 13 hores d’assessorament personalitzat segons les necessitats dels participants (anàlisi del negoci o projecte, pla d’acció i seguiment).

Quines persones poden participar?

  • Persones treballadores autònomes pròpiament dites o econòmicament dependents (TRADE).
  • Persones treballadores autònomes societàries integrades en règim societari sota la fórmula jurídica de societat civil privada, comunitat de béns o societat limitada, sempre que no tinguin més de 4 persones contractades i/o acreditin una facturació inferior a 500.000 euros (microempreses).
  • Persones treballadores autònomes que han cessat en la seva activitat i volen dur a terme un nou projecte de treball autònom (exautònoms).
  • També poden participar-hi els/les treballadors/es autònoms d'anteriors edicions del programa Consolida't que continuïn en actiu i hagin vist afectat el seu negoci com a conseqüència de la COVID-19.
  • A més, i d'acord amb les previsions del Decret llei 16/2020, de 5 de maig, es considera adient incloure dins del col·lectiu de persones destinatàries de l'ajut els familiars col·laboradors de les persones treballadores autònomes.

Format
El programa s’ha adaptat a les circumstàncies actuals i es podrà seguir
online en directe.

Calendari
Es durà a terme entre els mesos de febrer a octubre de 2021.

Cost
El Programa Consolida't està 100% subvencionat per la Generalitat de Catalunya a través de la Direcció General de Treball, Afers Socials i Família. 

 

Si ets autònom i estàs interessat en el projecte o bé coneixes algú en aquesta situació que vulgui participar pots fer la preinscripció aquí:

Preinscripció al Programa CONSOLIDA'T

 

Més informació:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Seus del Col·legi d’Economistes de Catalunya

Telèfon 93 416 16 04  | Aula d’Economia i Empresa

Tota la informació al web del Col·legi