Recull de recursos per a empreses, ajuts extraordinaris i pla viabilitat empresarial PIMEC

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Notícies de dinamització econòmica Publicat el Divendres, 05 Març 2021

Us presentem el Recull de recursos per a empreses que s'ha elaborat des de l’Àrea de Serveis a l’Empresa del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Conté totes aquelles ajudes, mesures i recursos vigents destinats a empreses, n’anuncia d’altres que sortiran properament i relaciona diversos cercadors de subvencions.  

Com que la idea és que aquest sigui un document viu i que s'actualitzi a mesura que surtin o acabin mesures, us convidem a consultar-lo periòdicament a l’espai web del SOC. A la secció destinada a l’atenció a les empreses, concretament a l’apartat Mesures Covid-19 per a les empreses. Us facilitem l’enllaç des d’on podreu visualitzar i descarregar el document.

https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/Empreses/index.html

 

Així mateix, aprofitem aquesta comunicació per informar-vos d’un programa gratuït que PIMEC, amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, ha posat en funcionament: el Pla de viabilitat empresarial.  Si desitgeu més informació i saber-ne més detalls podeu visualitzar aquest vídeo explicatiu i consultar el web https://plaviabilitat.cat/, des d’on podreu formalitzar la inscripció.