4rt. Congrés de la micro, petita i mitjana empresa de Catalunya

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Notícies de dinamització econòmica Publicat el Dilluns, 19 abril 2021

Implantar noves indústries per retenir el talent jove a les terres de l’Ebre, una de les prioritats de l’AECE

La parada de l’Euromed a Tortosa, l’Autovia A-68, la navegabilitat del riu Ebre i la conservació del Delta, entre les preocupacions que els empresaris de les Terres de l’Ebre han exposat a Fepime Catalunya.

L’AECE ha defensat el pla de recuperació europeu com una oportunitat per posar en valor els atractius del territori amb projectes concrets per millorar el teixit empresarial de la zona.

El IV Congrés de la micro, petita i mitjana empresa de Catalunya 2021 finalitzarà el 15 de juny a la seu de Foment del Treball acompanyats pels principals actors econòmics de Catalunya. El congrés consta al voltant de 20 trobades amb 24 organitzacions territorials i sectorials de Catalunya.

Les trobades a les diferents organitzacions estan programades com a sessions de treball per recollir les principals dificultats i reptes de les pimes en els diferents àmbits com pot ser, infraestructures, finançament, fiscalitat, innovació, internacionalització, relacions laborals, consum energètic, tràmits administratius, formació o competència deslleial, sempre des de la perspectiva de la pime.

Les conclusions de les sessions permetran redactar un document que reculli les principals inquietuds de cada sector i territori per millorar l’activitat empresarial.

Més info: https://aecebre.com/4rt-congres-de-la-micro-petita-i-mitjana-empresa-de-catalunya/