Jornada de finançament sota el títol: MERCADO FINANCIAPYME, Mercat Alternatiu Borsari MAB, ARBORIBUS Crowdlending i altres instruments... que organitza PIMEC Terres de l'Ebre

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Cursos i jornades Publicat el Dilluns, 20 Octubre 2014

El proper 23 d'octubre a les 16:00 hores tindrà lloc la Jornada de finançament sota el títol: MERCADO FINANCIAPYME, Mercat Alternatiu Borsari MAB, ARBORIBUS Crowdlending i altres instruments... que organitza PIMEC Terres de l'Ebre. Aquesta jornada se celebrarà al Museu de Terres de l'Ebre (c/Gran Capità, 34, Amposta).

Les dificultats per obtenir finançament han frenat a l’empresari al hora de poder assolir objectius, i malauradament la nostra economia no s’ho pot permetre. Per aquest motiu des de PIMEC, molt lluny de romandre amb els braços creuats davant d’aquesta situació, hem treballat de valent perquè les nostres empreses poguessin millorar i diversificar el finançament.

Moltes de les nostres empreses segueixen finançant les seves inversions i necessitats de circulant amb un únic proveïdor financer, generalment la banca, i aquest fet, a causa de la situació en la que ens trobem, ha limitat el creixement i expansió d’aquelles empreses que tenen capacitat i potencial.

Una trobada en la que per primer cop empresaris parlaran de la seva experiència diversificant els canals de finançamenti per l’altra banda contarem amb representants de diferents fonts alternatives de finançament empresarial. Considerem que el conjunt d’aquestes eines et podran ser de molta utilitat per fer créixer les teves empreses i assegurar la seva solidesa empresarial.