El Baix Ebre ha dissenyat un programa gratuït d’assistència tècnica per professionalitzar les empreses del territori i ajudar a fer-les més competitives

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Cursos i jornades Publicat el Dilluns, 09 Febrer 2015
En el marc del Projecte "Treball a les 7 comarques" del Servei d'Ocupació de Catalunya
El Baix Ebre ha dissenyat un programa gratuït d’assistència tècnica per professionalitzar les empreses del territori i ajudar a fer-les més competitives
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre amb l'objectiu d'impulsar l'economia de la comarca i dinamitzar les empreses del nostre territori, ha dissenyat un programa gratuït d'assistència tècnica per professionalitzar les empreses del territori i ajudar a fer-les més competitives.
 
Growing up. Anem a créixer! pretén atendre les necessitats específiques de les empreses amb una proposta innovadora que els permetrà conèixer les seves potencialitats i mancances, a través d'un acompanyament expert i personalitzat i que els ajudarà a trobar solucions, millorar i potenciar la seva gestió empresarial.
 
Aquest programa posa a disposició de l'empresa diversos assessors experts en 3 de les àrees clau que la conforma, per tal que mitjançant una assistència tècnica continuada, aquests experts realitzin un acompanyament integral en aquelles mancances i necessitats detectades a partir d’una diagnosi prèvia de la situació real de l’empresa.
 
Aquesta assitència tècnica té una durada de 10 mesos i un objectiu d'oferir acompanyament individualitzat en els següents àmbits:
1. Assessorament per realitzar un Pla d'Avaluació i Millora empresarial
2. Assessorament en l'Àrea de Màrqueting, Ventes i Màrqueting Digital
3. Assessorament en l'Àrea de Finances i Control de Gestió
 
Aquesta acció està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i i cofinançades pel Fons Social Europeu i pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social-Servei Públic d’Ocupació Estatal.