2a edició del Dia de l'Emprenedoria del Sud de Catalunya (Tarragona, 25/03/2015)

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Cursos i jornades Publicat el Dilluns, 23 Març 2015

 

La Càtedra d'Emprenedoria i Creació d'Empreses es complau en convidar-vos a participar en la segona edició del Dia de l’Emprenedoria del Sud de Catalunya. Aquesta jornada que vol ser un punt de trobada i una festa de l’emprenedoria de les comarques tarragonines l’organitzem el conjunt d’entitats que formem part de la xarxa URV Emprèn.  La seva seu té caràcter rotatori entre les diferents viles i ciutats del territori.

 

L’organització d’aquesta segona edició correspon a l’Ajuntament de Tarragona i a la Universitat Rovira i Virgili, que hem preparat un programa de gran valor per a tots els emprenedors i empresaris. La jornada tindrà lloc el proper dijous 25 de març al Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

 

Aquest dia, tindreu l’oportunitat de compartir experiències i coneixements amb un gran nombre de persones, que com vosaltres, volen tirar endavant els seus projectes, a base d’esforç i superació personal. Hi trobareu tota mena de suport i orientació per millorar els vostres recursos i afrontar amb èxit els vostres reptes. Creiem que és una cita obligada tant per a tots els que s’inicien en el món de l’emprenedoria com per als empresaris ja consolidats.

 

El programa d’activitats de la jornada, que s’adjunta en aquest correu, conjuga ponències i tallers d’habilitats emprenedores, casos de bones pràctiques, networking i activitats lúdiques. Hi trobareu tota mena d’informació, coneixements i novetats i, sobretot, una oportunitat per a la relació entre persones i empreses com vosaltres. A més, dintre del recinte es presentarà una àmplia oferta d’informació sobre serveis d’utilitat per als emprenedors i emprenedores de les comarques tarragonines.

 

Per a més informació i inscripcions:

 

Per a conèixer més sobre URV Emprèn clica aquí