Taller de creació d'un portal web per a establiments turístics

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Cursos i jornades Publicat el Dimecres, 14 Octubre 2015

En el Taller de creació d'un portal web per a establiments turístics adquiriràs els coneixements necessaris per entendre i instal·lar el gestor de continguts Wordpress. També aprendràs les seves funcionalitats, com personalitzar-lo i com integrar-hi un motor de reserves.
A l'inici del taller es facilitaran els coneixements teòrics necessaris, reservant la resta del temps a l'exercici pràctic i a la dinàmica entre assistents, on aquests podran compartir dubtes, experiències i idees sobre els seus projectes.

El taller té una durada total de 15 hores, dividides en tres sessions de 5 hores cadascuna. Les dues primeres sessions es duran a terme consecutivament, mentre que la tercera es durà a terme amb una setmana de marge per tal que els assistents puguin avançar el seu projecte pel seu compte abans de finalitzar el taller.

El taller s'adreça a establiments turístics (petits hotels, cases rurals o càmpings) que no disposin de web pròpia o vulguin actualitzar-la. Es requereixen coneixements bàsics d’informàtica.

Properes sessions:

19, 20 i 26 d'octubre (+ mòdul d'storytelling optatiu, dies 2, 3 i 9 de novembre) a Tortosa

Més info: http://www.idigital.cat/jornades-i-formacio/tallers-de-turisme-2.0#sthash.Z1zTxypu.dpuf