Últim seminari turístic: TURISME ACTIU I DE NATURA, L'ESPECIALITZACIÓ DELS TERRITORIS I SERVEIS TURÍSTICS

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Cursos i jornades Publicat el Dilluns, 09 Novembre 2015

Us enviem tota la programació del proper i últim Seminari de creació de producte turístic Turisme Actiu i de Natura: especialització dels territoris i serveis turístics que s'ha preparat per al 25 de novembre en el marc del projecte Baix Ebre Avant, destinat a empreses turístiques i agroalimentàries.

Obrirà aquesta nova sessió, l’última de l’any, Albert Folch, del Patronat de Turisme Terres de l'Ebre, ens presentarà la ponència 'El pla d'acció del Patronat de Turisme de les Terres de l'Ebre en el marc del pla de màrqueting de Catalunya'.

A continuació es presentaran exemples d'èxit de promoció turística vinculats al turisme actiu i de natura: Julie Percher, del Comitè Regional de Turisme Centre Val de Loire (França) amb la iniciativa ‘Accueil Velo’ sorgida de la marca 'Loire à Velo', Jesús Blazquez, responsable del web de cicloturisme Rutas Pangea que exposarà la importància de les marques en el desenvolupament del cicloturisme i les Vies Verdes i, Anna Annay i Miquel Quera, del Mas del Joncar, exposaran la seva experiència al capdavant d'aquesta casa de turisme rural ubicada en el cor dels Aiguamolls de l’Empordà.

Per tal de formalitzar la vostra inscripció a aquest seminari, podeu fer-ho a través d'aquest formulari o a través del web www.baixebre.cat (Àrea de Dinamització Econòmica-Projecte Baix Ebre Avant). Data límit d’inscripció al seminari: 22 de novembre de 2015.

Lloc: Centre EbreTerra de Deltebre (C. Sant Miquel, 1).
Data: 25 de novembre
Horari: de 09.30h a 14.00h

Programació complerta del seminari.

Estem segurs que serà del vostre interès i desitgem que en tragueu el màxim profit.