seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

El foment de l’activitat econòmica; Suport a l’empresa i gestió del Sòl Industrial

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Cursos i jornades Publicat el Divendres, 23 Setembre 2016

Divendres, 30 de setembre de 2016

Sala Emili Vives i Bertomeu del Consell Comarcal del Montsià
Sessió Formativa

Amb el desplegament de l’Acord Territorial per a la Reactivació Econòmica i l’Ocupació  tenim l’oportunitat de ser pioners en els nous models de concertació territorial. També ho podem ser amb els recursos que tenim a la nostra disposició. Però … sabem com podem fer-ho ?

La simple generació de sòl industrial al Montsià no constitueix un eix de dinamització econòmica per ell mateix si està totalment deslligat de les necessitats empresarials territorials. De fet, la desvinculació de la política de sòl industrial de la política industrial ens porta a un carreró sense sortida. És necessari un instrument útil a la consolidació de l’activitat econòmica. Però … A qui li pertoca fer-ho? 

 

Amb l’objectiu d’afavorir la reflexió oberta sobre els polígons industrials del Montsià, organitzem una trobada pedagògica ficant-hi el focus, amb la mirada centrada en el futur del Montsià.

 
Contingut de la sessió formativa
 

Com fem crèixer l’activitat a partir de la millora dels propis recursos?

A càrrec de la Sra. Dolors Paniagua, gerent a Catalonia Trade & Investment, amb una llarga experiència en l’atracció d’inversió estrangera i en la política aftercare d’empreses estrangeres. Ens parlarà de com un territori ha de tindre cura del teixit productiu i de com les àrees industrials han de ser atractives per a noves inversions en benefici de la ciutadania del territori.

La qualitat en la gestió i la promoció de l’activitat econòmica local

A càrrec del Sr. Alfons Garcia, Alcalde de Vandellós Hospitalet de l’Infant i del Sr. Joan Ramon Benaiges, gestor de l’empresa pública Idetsa
Avui un territori ben proper és un referent en la gestió i millora dels propis polígons i de les seves empreses. Volem conèixer de primera mà aquest llarg camí regorregut d’alt nivell qualitatiu.

Les Jornades Montsià Actiu de Desenvolupament Local s’organitzen al voltant del Procés de Participació Ciutadana Montsià_2026. Segueix tot el procés, cal que en siguis protagonista.

Inscriu-te 

Formació en Desenvolupament Local

 

Qualsevol proposta de treball futur s’ha d’iniciar amb un bon coneixement de la realitat. En aquest cens hi tenim la informació de les àrees de sòl industrial del Montsià, a disposició de tota persona que vulgui consultar-la. Tindre una bona informació és bàsic.

Polígons Industrials del Montsià