Jornada sobre la regulació d’activitats turístiques al parc natural dels Ports

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Cursos i jornades Publicat el Dimarts, 04 Octubre 2016
L’Oficina de Turisme de Catalunya a les Terres de l’Ebre ha organitzat una jornada sobre la regulació d’activitats turístiques al parc natural dels Ports, amb l’objectiu de donar a conèixer a les empreses del sector i a les Oficines de Turisme quines són i com es poden dur a terme les activitats turístiques en aquest espai protegit.
Aquesta jornada se celebrarà dilluns, 17 d'octubre, de 9 a 14 hores a la Sala Didàctica de l’Oficina de Turisme de Catalunya a les Terres de l’Ebre (Rambla Felip Pedrell, 3 – Tortosa).

Programa: 9:00h a 9:30h - Recepció dels assistents.
9:30h a 11:30h - Planificació i gestió de l’ús públic al Parc Natural dels Ports. Josep Maria Forcadell, tècnic del Parc Natural dels Ports.
11:30h a 12:00h - Coffee break.
12:00h a 13:00h - Codi de bones pràctiques per a les curses de muntanya en Espais Naturals Protegits. Núria Sendrós, tècnica del Servei d’Espais Naturals Protegits de Catalunya.
13:00h a 14:00h - Explora el Parc Natural de l’Alt Pirineu. Una iniciativa privada per promocionar els equipaments del Parc. Xavier Ròdenas, de l’empresa Aixortà. http://www.exploraelparc.cat/ca
L’assistència a aquesta jornada és gratuïta, però l’aforament és limitat, per la qual cosa, les reserves es realitzaran per rigorós ordre d’inscripció a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 977 44 93 33.