seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

Curs d'activitats auxiliars de comerç a impartir a Roquetes

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Cursos i jornades Publicat el Dimarts, 30 Gener 2018

No us deixeu perdre aquesta oportunitat per formar-vos com a professionals en activitats auxiliars de comerç. Últimes places !!! Comencem el 4 de juny a Roquetes. +info i inscripcions: http://bit.ly/2n7Jy2q.

Baix Ebre Innova oferta un nou curs gratuït de formació professional que s'iniciarà al juny. Les inscripcions ja són obertes. Darreres places!!

El Consell Comarcal del Baix Ebre organitza, a través de l'empresa Baix Ebre Innova, un curs de formació professional sobre Activitats auxiliars de comerç, subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya.

Aquest curs té una durada de 270 hores i inclou 40 hores de pràctiques laborals. Els interessants en fer aquesta formació, que és totalment gratuïta, poden adreçar-se a les oficines de Baix Ebre Innova, al polígon Venta Nova de Camarles, trucar per telèfon al 977471735 (de 9.00 a 14.00 hores) o bé fer la inscripció a través de l'enllaç que trobareu al final d'aquesta pàgina.

El curs, que és presencial, s'iniciarà el 4 de juny en dependències municipals de l'Ajuntament de Roquetes. Els alumnes obtindran al final de la formació el certificat de professionalitat en Activitats auxiliars de comerç, que els hi permetrà realitzar operacions auxiliars de reposició, disposició i condicionament de productes al punt de venda,  preparar comandes de forma eficaç i eficient, manipular i traslladar productes en la superfície comercial i en el repartiment de proximitat, i proporcionar atenció i informació al client.

Els participants d'aquest curs, un cop obtingut el certificat de professionalitat, podran desenvolupar la seva activitat professional en establiments comercials: botigues, supermercats i hipermercats, i centres de distribució comercial. Les principals ocupacions relacionades amb aquesta formació són el de reposador/a d'hipermercat, reposador/a, repartidor/a de proximitat, embalador/a, empaquetador/a, etiquetador/a, preparador/a de comandes i auxiliar de dependent/a de comerç.

El curs s'adreça prioritàriament a persones aturades majors de 16 anys, tot i que també hi poden accedir persones que estiguin en actiu. En els dos casos, cal estar inscrit a l'Oficina de Treball del SOC (OTG) abans de l'inici de la formació.

L'objectiu d'aquest curs, que s'inclou en l'oferta formativa 2017/18 de Baix Ebre Innova, és la inserció laboral de joves i treballadors desocupats del Baix Ebre en una especialitat que té actualment demanda dins del mercat laboral.

INSCRIPCIONS

Les persones interessades en cursar aquesta formació podeu clicar en aquest enllaç per formalitzar la inscripció. (Inscripcions obertes)