seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Curs d'atenció sociosanitària a persones dependents

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Cursos i jornades Publicat el Dimecres, 12 Desembre 2018

Baix Ebre Innova oferta un nou curs gratuït de formació professional que s'iniciarà aquest desembre

El Consell Comarcal del Baix Ebre organitza, a través de l'empresa Baix Ebre Innova, un curs de formació professional sobre Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, subvencionat pel Fons Social Europeu i el Departament de Treball Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Aquest curs té una durada de 470 hores i inclou 80 hores de pràctiques laborals en empreses del sector. Els interessants en fer aquesta formació, que és totalment gratuïta, poden adreçar-se a les oficines de Baix Ebre Innova, al polígon Venta Nova de Camarles, o bé trucar per telèfon al 977471735 (de 9.00 a 14.00 hores).

El curs, que és presencial, s'iniciarà el 14 de desembre a les instal·lacions del Viver d'Empreses Baix Ebre Innova. Els alumnes que completin aquesta formació obtindran al final del curs el certificat de professionalitat en Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials.

Els participants d'aquest curs podran ser contractats en l'àmbit públic o privat, en centres o equipaments que prestin serveis d'atenció sociosanitària: centres residencials o centres de dia. Podran desenvolupar la seva activitat professional dins el sector de prestació de serveis socials a persones en règim de permanència parcial, temporal o permanent en institucions de caràcter social. El certificat de professionallitat d'aquest curs també permet accedir a la borsa de treball de treballador/a familiar que convoca periòdicament el Consell Comarcal del Baix Ebre.

Les principals ocupacions o llocs de treball relacionats amb aquesta formació són el de cuidador/a de persones amb minusvalidesa física, psíquica i sensorial, i el de cuidador/a de persones dependents en institucions.

L'objectiu d'aquest curs, que s'inclou en l'oferta formativa 2018/19 de Baix Ebre Innova, és la inserció laboral de joves i treballadors desocupats del Baix Ebre en una especialitat que té actualment demanda dins del mercat laboral.

 

INSCRIPCIONS

Les persones interessades en cursar aquesta formació podeu clicar en aquest enllaç per formalitzar la inscripció.