Debat post-COVID-19 (Càtedra d'Emprenedoria de la URV) - 10/06/2020

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Cursos i jornades Publicat el Dimecres, 03 Juny 2020

Vivim en un moment ple d'incerteses. La irrupció del COVID-19 a les nostres vides ens situa en un context diferent, nou, i del que no tenim cap mena d'experiència prèvia. A banda de la crisi humana i sanitària, un dels camps on es preveuen més contingències és en l'econòmic.

Des de la Càtedra d'Emprenedoria de la URV, amb la col·laboració i compromís d'algunes empreses del territori, es vol parlar sobre els reptes que ens esperen i tractar de buscar fórmules per enfrontar-los.

Per aquest motiu, us conviden a acompanyar-los en el Debat sobre la situació post-COVID-19 al nostre territori que farem el proper 10 de juny a les 18h.

Comptarem amb gerents i directius de diferents empreses i sectors del Camp de Tarragona (turisme, indústria, tecnològic, etc.) que debatran a través de l’aplicació Zoom. La plataforma permet que hi puguin interactuar fins a 100 persones  amb els ponents, en la part final de la sessió.

Donat que el nombre de participants en la plataforma Zoom és limitada, l’acte també es retransmetrà en directe pel canal de Youtube de la Càtedra i quedarà disponible per poder veure’l en diferit.

Enllaç d'inscripcions: https://zoom.us/webinar/register/WN_YpQ9TJ_gSYGyfDSqGGhZww

 

Cartell final debat covid urv.V2