seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Termini per sol·licitar Subvencions per a autònoms i empreses turístiques

Categoria principal o arrel: Informació Subvencions Categoria: Subvencions a empreses Publicat el Dijous, 25 Juny 2020

Avui 25 de juny s'ha publicat la convocatòria de la línia de subvencions per autònoms i empreses turístiques, en la qual s'especifica que demà a partir de les 9h. s'obre el termini per fer la presentació de sol·licituds, que restarà obert fins el 27 de juliol.

Us aconsellem rapidesa en la  gestió del tràmit, ja que el pressupost és limitat i s'atorga en règim de concurència no competitiva i per registre d'entrada cronològic a mesura que es vagin presentant les sol·licituds.

Recordeu que el tràmit es fa telemàticament i estarà disponible  a l'apartat de tràmits de la Generalitat, en el qual us podreu descarregar el formulari de sol·licitud. És molt important que disposeu d'un certificat digital per a la poder realitzar aquest tràmit.

Així mateix us recordem que des de Baix Ebre Innova us donaran suport per a la realització d'aquest tràmit. Podeu contactar per telèfon o mail per demanar cita prèvia.

El formulari de sol·licitud normalitzat estarà disponible a l'apartat Tràmits de la web de la Generalitat de Catalunya https://web.gencat.cat/ca/tramits/ i al portal de tramitació Canal empresa  http://canalempresa.gencat.cat/ca/01_que_voleu_fer/mesuresempresesiautonoms/mesures-economiques-i-socials-per-a-empreses-i-autonoms/ajuts-i-prestacions-per-empreses-i-autonoms/nova-linia-ajuts-sector-turistic/

ORDRE EMC/82/2020

 

Baix Ebre Innova
www.baixebre.cat 
977471735
Pol. Venta Nova. C. l'Aldea, Parcel·la 0 - 43894 Camarles