Ajut extraordinari per a les persones professionals, tècniques i docents de les arts escèniques, visuals i la música

Categoria principal o arrel: Informació Subvencions Categoria: Subvencions a empreses Publicat el Divendres, 05 Març 2021

Ens plau comunicar-vos que el dimecres 3 de març s’ha obert la convocatòria per a l’ajut de 750 euros per a les persones professionals tècniques i docents de les arts escèniques, visuals i la música (ja siguin artistes, tècnics o docents). Amb l’ajut s’espera arribar a uns 6000 professionals i es tracta de la tercera línia d’ajuts que el departament de Cultura i el de Treball, Afers Socials i Famílies impulsem conjuntament per oferir suport a professionals del sector cultural que han vist afectada la seva activitat arran de la pandèmia de covid19.

Un dels requisits d’aquesta nova prestació extraordinària destinada a les persones professionals, tècniques i docents de les arts escèniques, arts visuals i la música per les activitats culturals suspeses o restringides per raó de la crisi sanitària a Catalunya, és haver tingut uns ingressos durant l’any 2020 que no hagin superat l’import de 20.000 euros.

L’ordre d’arribada de la sol·licitud d’inscripció no dona preferència en l’atorgament de l’ajut. Per tant, les sol·licituds es poden presentar durant tot el termini establert ja que, quan finalitzi aquest termini, es donarà preferència als beneficiaris amb menys ingressos.

 

Les sol·licituds es poden presentar a partir de les 9 h del 3 de març fins a les 15 h del 9 de març de 2021.

Aquí teniu l’enllaç per accedir-hi:

https://treballiaferssocials.gencat.cat/ca/el_departament/coronavirus-sars-cov-2/ajutscovid/ajutextraartsesceniquesvisualsmusica/#

Així mateix, recordeu que El Departament de Cultura ha habilitat un servei d’informació i consultes per a professionals, empreses i entitats del sector cultural anomenat #CulturaRespon. Podeu adreçar-vos al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per fer qualsevol consulta relacionada amb aquests ajuts i/o també si teniu dubtes sobre les noves mesures de seguretat i aforament.

 

2021 0226 1r paquet ajudes