seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Roquetes amb els joves "A Roquetes, les volem ben fetes"

Categoria principal o arrel: Joventut Categoria: Notícies sobre Joventut Publicat el Dimarts, 08 abril 2014

L'àrea de joventut de Roquetes ha posat en marxa un projecte de participació ciutadana per tal de donar resposta i fer visibles les inquietuds dels joves del municipi, amb l'objectiu de donar veu, poder de decisió, gestió i d'aplicació a les iniciatives del col·lectiu de joves de la ciutat.

 

El dissabte 22 de març al Casal de Joves de Roquetes, es va fer la primera jornada participativa coordinada per l'àrea de joventut de l'Ajuntament de Roquetes i amb el suport de la Direcció General de Joventut, amb el nom de "A Roquetes, les volem ben fetes". La jornada va comptar amb un bon nombre de joves que van analitzar i debatre, sobre què es fa i que voldrien que es fes en matèria de joventut a Roquetes. De les inquietuds dels joves van sorgir diferents iniciatives relacionades amb la cultura, formació, equipaments i festes majors entre altres temàtiques.

Totes aquestes demandes seran ara analitzades per l'àrea de joventut de l'ajuntament de Roquetes, per tal d'estudiar tècnicament quina és la manera més adient per posar-les en pràctica. Aquestes conclusions seran exposades en una pròxima reunió al col·lectiu de joves, per tal de començar a treballar i desenvolupar les propostes sorgides.