seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

L'Ajuntament de Roquetes contracta 5 joves en pràctiques amb estudis de formació professional durant sis mesos

Categoria principal o arrel: Joventut Categoria: Notícies sobre Joventut Publicat el Dimecres, 16 Novembre 2016

 

Logos web SOC EDITORA17366EDITORA 2521

La contractació està emmarcada dins d'un nou programa de Garantia Juvenil a través del Servei d'Ocupació de Catalunya i les persones contractades tenen un contracte de pràctiques, un pla de treball i un/a tutor/a per desenvolupar diferents projectes al consistori entre el 15 de novembre d'aquest any i el 14 de maig del 2017.

Aquesta iniciativa millora l’ocupació de les persones joves menors de 30 anys, mitjançant l'adquisició d’aptituds i competències derivades de la pràctica laboral, alhora que facilita la seva posterior incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

Les persones contractades s'han distribuït en diferents àrees de gestió municipal i realitzaran tasques d’acord amb la seva formació, amb l’objectiu de proporcionar-los la pràctica professional adequada als estudis cursats.

La Garantia Juvenil és una iniciativa de la Unió Europea per reduir l'atur juvenil, implementada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a través del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC). A Catalunya compta amb fons propis i del Fons Social Europeu. Tots aquells joves que es vulguin informar sobre el programa i beneficiar-se de futures actuacions, poden dirigir-se a l'Ajuntament i si compleixen els requisits realitzar-ne la inscripció.