seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Curs d'introducció a la metodologia Aprenentatge i Servei

Categoria principal o arrel: Joventut Categoria: Notícies sobre Joventut Publicat el Dijous, 11 Novembre 2010

Curs d'introducció a la metodologia Aprenentatge i Servei (APS)

La coordinació territorial de Joventut, la representació territorial de la Secretaria General de l'Esport i els serveis territorials a les Terres de l'Ebre del Departament d'Educació organitzen el Curs d'introducció a la metodologia Aprenentatge i Servei (APS)
 
Dates: dissabtes 20 i 27 de novembre
Horari: de 9.30 a 13.30
Lloc: Biblioteca de Roquetes Mercè Lleixà
 
Destinataris: Professorat de primària i secundària, professionals de joventut, Plans Educatius d'Entorn i Esports. Responsables o membres d'associacions d'educació en el lleure o entitats socials, juvenils, esportives, etc.

L'aprenentatge servei és una proposta educativa que combina processos d'aprenentatge i de servei a la comunitat, on l’alumnat es forma tot treballant sobre necessitats reals de l'entorn amb l'objectiu de millorar-lo.

 Un projecte d’APS és una oportunitat clara per donar protagonisme i fomentar la participació dels i les joves perquè: els ofereix l’oportunitat de desenvolupar activitats significatives, valuoses i gratificants per a ells i per al seu entorn; prestigia les seves competències i valors en la mesura que actuen en benefici d’altres persones o col·lectius; i els ajuda a adquirir un major nivell de compromís i responsabilitat social.

 Si voleu saber més coses sobre APS o conèixer algunes experiències, consulteu el web www.aprenentatgeservei.cat

 Les persones interessades en assistir a la formació cal que  envieu les següents dades Nom i cognoms, NIF, correu electrònic i nom del centre  a  l’ adreça de correu electrònic:Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

El termini d’inscripció finalitza el dia 18 de novembre .

Objectius i temari