seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Notícies sobre Hisenda

BASE: Compte de Pagament Personalitzat

Categoria principal o arrel: Hisenda Categoria: Notícies sobre Hisenda
Publicat el Divendres, 12 Gener 2018

noticia BASE

 

www.base.cat

 

Descarregar tríptic informatiu.

Més informació.

 

Teresa Moreso, regidora d'Hisenda de Roquetes, Ordenances 2015

Categoria principal o arrel: Hisenda Categoria: Notícies sobre Hisenda
Publicat el Dijous, 11 Desembre 2014

Tere MoresoOrdenances per a l'any 2015.

L'Ajuntament de Roquetes ha decidit congelar les ordenances Municipals, és a dir, els impostos, taxes i preus públics per a l'any 2015. La mesura aprovada per l'equip de Govern d'ERC i CiU va comptar amb el suport del PP i l'abstenció del PSC i PxC. La regidora d'Hisenda, Tere Moreso, ha explicat que l'ajuntament és conscient de les dificultats econòmiques que passen moltes famílies i que per això s'ha decidit per segon any consecutiu no pujar l'import de les ordenances. Un dels impostos que més afecten les famílies és el de Béns i Immobles, l'IBI. Tot i que l'import cadastral ve marcat per l'Estat, la part que poden gravar els ajuntaments, a Roquetes també s'ha decidit no augmentar. A més de no incrementar l'IBI per l'any 2015, la regidora d'Hisenda, Tere Moreso, ha explicat que l'ajuntament es mostra sensible amb la situació econòmica dels ciutadans i que per això l'any vinent es fraccionarà el cobrament de l'IBI en dos rebuts. A més de congelar les ordenances per a l'any 2015 l'ajuntament ha creat una nova bonificació del 50% el la taxa dels drets d'examen, a més de mantenir les bonificacions existents del 50% en l'IBI per a famílies nombroses, el 50% de bonificació en la plusvàlua de transmissions de terrenys o la bonificació en les llicències de construcció de fins al 50%, entre d'altres. Abans de finalitzar el mes de desembre l'ajuntament de Roquetes té previst aprovar el Pressupost General per a l'any 2015. Fes clic per veure el vídeo.

"A Micro Obert" Teresa Moreso, regidora d'Hisenda de Roquetes - 20-10-14.

Categoria principal o arrel: Hisenda Categoria: Notícies sobre Hisenda
Publicat el Dilluns, 20 Octubre 2014

tere_moreso_regidora_hisendaAquesta setmana al programa d'Antena Caro ''A Micro Obert'', entrevistem a Teresa Moreso, regidora d'ERC responsable de l'àrea d'Hisenda de l'ajuntament de Roquetes. Ens explica amb detall el Compte General corresponent a l'exercici 2013, aprovat amb els vots favorables de l'equip de govern format per ERC i CiU, els vots d'abstenció de PxC i PP i el vot en contra del PSC. Fes clic per veure el vídeo.

Anunci pagament IAE 2014

Categoria principal o arrel: Hisenda Categoria: Notícies sobre Hisenda
Publicat el Dimarts, 08 Juliol 2014

El termini de pagament dels rebuts de l'Impost sobre Activitats Econòmiques corresponents a l'any 2014, i quan es tracti de quotes nacionals i provincials, la gestió recaptatòria del qual correspon a l'Administració Tributària de l'Estat, és del 15 de setembre fins el 20 de novembre de 2014.

Més informació