Gran Recapte d'Aliments a Catalunya

Categoria principal o arrel: Qualitat de Vida Categoria: Notícies sobre Qualitat de Vida Publicat el Dimecres, 26 Novembre 2014

Amb tu el farem més gran

28 i 29 novembre

GR

http://www.granrecapte.com/

Per sisè any consecutiu, els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya organitzen una campanya de recollida d’aliments amb l’objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades.
Per una bona causa els propers dies 28 i 29 de novembre de 2014 participa al gran recapte d'aliments.

El Gran Recapte (GR) és una col·lecta d’aliments organitzada per la Societat Espanyola de Bancs dels Aliments (FESBAL) en tot el territori nacional en el mateix dia, enguany els dies: divendres 28 i dissabte 29 de Novembre.

Es realitza amb la col·laboració de múltiples entitats benèfiques (Càritas, Creu Roja, entitats religioses i no religioses, associacions…) i serveis socials de l'Ajuntament. Aquestes entitats aporten el voluntariat, vehicles i magatzems per emmagatzemar els aliments.
Els aliments recollits es lliuraran a l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Roquetes, per fer el seu posterior repartiment entre la població que viu en situació de pobresa i precarietat alimentària al nostre municipi.

Aliments recomanats:  aliments nutritius de llarga durada, com ara llegums, conserves de peix, llet, oli.

 

Agraint la vostra col·laboració,

Àrea de Qualitat de Vida de l'Ajuntament de Roquetes