L'Ajuntament de Roquetes s'adhereix a la campanya de difusió de la línia 900

Categoria principal o arrel: Qualitat de Vida Categoria: Notícies sobre Qualitat de Vida Publicat el Dilluns, 20 Juliol 2015

Tenint en compte les actuacions de sensibilització de l'Institut Català de les Dones (ICD) contra la violència masclista que inclouen la difusió de la línia 900 900 120 d'atenció a dones en situació de violència, així com de materials de suport a la campanya "Estimar no fa mal".

En Junta de Govern Local de data 14 de juliol de 2015, l'Ajuntament de Roquetes s'adhereix a la campanya de difusió de la línia 900, per a la difusió del servei d'atenció telefònica especialitzada de la xarxa d'atenció i recuperació integral per a les dones en situacions de violència masclista, establint actuacions que permetin fer una major difusió del Servei d’Atenció Telefònica Especialitzada per a les dones en situació de violència masclista 900 900 120 al municipi de Roquetes.

línia 900

 

Programa Estimar no fa mal

 

Programa de prevenció de relacions abusives que s'adreça a persones joves d'entre 10 i 19 anys, a professionals de tots els àmbits que treballen amb aquests joves i que poden actuar com a agents preventius, així com a pares i mares.

 

Exposició itinerant 'Violència contra les dones: desmuntem mites?'

 

Aquesta exposició proposa una revisió d'alguns mites associats a l'amor romàntic i a la violència masclista i, alhora, ofereix idees per a transformar-los i avançar, així, vers unes relacions lliures d'aquesta violència.

 

Material de sensibilització

 

Material de difusió de la línia 900 900 120 d'atenció a dones en situació de violència i material de sensibilització de la campanya "Estimar no fa mal".

 

Concurs de microrelats "420 caràcters per unes relacions en igualtat"

 

Concurs en el qual es premia un relat literari, escrit a través del Facebook, de com a màxim 420 caràcters que mostri relacions de parella basades en el respecte i la igualtat.